Fundels

Ben je op zoek naar een interactieve manier om je kinderen (meer) te laten lezen? Dan is Fundels iets voor jou! Fundels brengt de mooiste prentenboeken en leukste verhalen tot leven! Dankzij de kindvriendelijke en interactieve app stimuleert Fundels de taalontwikkeling van kinderen van 3 tot 7 jaar en leert hen omgaan met nieuwe media. Geniet in Fundels van meer dan 120 prenten-en leesboeken, waarbij in elke activiteit het verhaal en het boek centraal staan.

Fundels is beschikbaar voor mobiele toestellen en computers. Alle Fundels-boekjes en de bijhorende activiteiten zijn, eens gedownload, altijd en overal beschikbaar.  Thuis, onderweg, bij oma en opa, in de auto, op vakantie… waar en wanneer je wil!

Elke Fundel bevat verschillende speelse activiteiten waarin het boek centraal staat. Professionele stemacteurs leenden hun stem aan Fundels. In combinatie met kwalitatieve animaties, zorgen deze stemacteurs voor een onvergetelijke lees- en kijkervaring. Aanvullend kan je tekenen, kleuren, spelletjes spelen en zelf filmpjes maken met de figuren en achtergronden uit het boek.

Je kan je aanmelden in de Fundels-app met een ‘Mijn Bibliotheek’ profiel van Bib Beersel. Dit zorgt er voor dat je 7 Fundels-boekjes uit de volledige catalogus, gedurende 4 weken, kan ontlenen. Volledig gratis en zonder aankoopverplichting. Tijdens de schoolvakanties ontvang je hier bovenop extra ontleen-tegoed, waardoor je gemakkelijk jaarlijks tot 34 Fundels boekjes kan ontlenen!

Voor wie

Leden Bib Beersel

Voorwaarden

Account bij 'Mijn bibliotheek'

Hoe aanvragen

  • Download de Fundel-app in de Play-store of Apple-store
  • Open  de Fundel-app
  • Klik linksonder op het Bib-logo
  • Log in met uw 'Mijn-bibliotheek'-account
  • Klik op 'Lenen' bij de Fundel naar keuze
  • Kies 'Ja'
  • Klik op 'Starten' om de Fundel af te spelen

Kostprijs

Leden van Bib Beersel kunnen jaarlijks gratis 7 Fundels lenen. Elke Fundel kan je na de download 4 weken gebruiken, ook offline. Tijdens de schoolvakanties ontvang je nog een aantal extra gratis boekjes.

Extra Fundels: € 4,99 per Fundel

Afhandeling

Na 4 weken wordt de gedownloade Fundel automatisch verwijderd

Regelgeving

Jaarlijks krijgen alle leden van Bib Beersel met een geldig 'Mijn Bibliotheek'-account 7 Fundels gratis aangeboden.

Meer info

Fundels lente

Openingsuren & contact

Bibliotheek

adres
Brusselsesteenweg 77C1652 Beersel
Tel. tel.
02 359 16 26
e-mail
bibliotheek@beersel.be