PoëzieParKoer 2024

Deze informatie is niet meer actueel!
Reeds voor de 4e keer op rij kan je aan het begin van het jaar het PoëzieParKoer ontdekken in onze gemeente. Dit keer werd er een poëtische wandeling in Beersel uitgestippeld. Voor deze nieuwe editie van het PoëzieParKoer werken de Beerselse cultuurdienst, de bibliotheek en Visit Beersel samen met Sint-Victor Beersel. Op het parcours van de poëtische wandeling van ongeveer 7 kilom...

Wanneer

  • do 25 januari 24
    -
    zo 14 april 24

Prijs

Gratis

Waar

naam
Gemeentelijke bibliotheek Beersel
adres
Brusselsesteenweg 771652 Alsemberg

Contact

Telefoon
02 359 16 26
e-mail
bibliotheek@beersel.be
website
https://www.bibbeersel.be

Info


Reeds voor de 4e keer op rij kan je aan het begin van het jaar het PoëzieParKoer ontdekken in onze gemeente. Dit keer werd er een poëtische wandeling in Beersel uitgestippeld. Voor deze nieuwe editie van het PoëzieParKoer werken de Beerselse cultuurdienst, de bibliotheek en Visit Beersel samen met Sint-Victor Beersel.

Op het parcours van de poëtische wandeling van ongeveer 7 kilometer kunnen wandelaars gedichten ontdekken met als thema 'Thuis'. Starten doe je aan de gemeentelijke feestzaal. Het einde van de wandeling is voorzien aan Sint-Victor Beersel. Vanaf Gedichtendag, donderdag 25 januari, kan iedereen op pad. De gedichten kunnen gelezen worden tot het einde van de paasvakantie.

Ook bij deze editie kan je deelnemen aan de bijhorende wedstrijd. Elke wandelaar mag één gedicht als favoriet aanwijzen en maakt kans op een mooie prijs. Op zondag 5 mei worden de prijzen uitgedeeld. 

Alle activiteiten
foto: PoëzieParKoer 2024

Categorie

Organisatie

naam
Gemeente Beersel
tel.
02 359 17 17
website
http://www.beersel.be
e-mail
info@beersel.be