Activiteiten

 • CoderDojo Beersel

  op za 7 nov
  CoderDojo ?organiseert gratis programmeerclubs, de zogenaamde "Dojo's". Op die Dojo's leren meisjes en jongens programmeren, websites maken, apps en spelletjes ontwikkelen enzovoort. Ze ontmoeten gelijkgestemde deelnemers en laten elkaar zien waaraan ze gewerkt hebben. CoderDojo maakt van ontwikkelen en programmeren?een superleuke, keigezellige en megatoffe leerervaring.
 • Ontmoetingen: Wies De Graeve - Mensenrechten hier & elders, nu & straks

  op do 3 dec
  Amnesty International is, samen met Human Rights Watch, de meest bekende Mensenrechtenorganisatie ter wereld. Amnesty International ijvert voor vrijheid van meningsuitig en verzet zich tegen regimes die mensen opsluiten, en vaak folteren, omwille van hun politieke overtuiging, hun sexuele geaardheid of hun religieuze aanhorigheid. In België is Amnesty opgedeeld in een Nederlandstalige en een ...
 • 10/12 Leeskring Tussen de regels: “Het verhaal van Ásta” van Jón Kalman Stefánsson

  op do 10 dec
  De groep komt samen in de bibliotheek - met koffie, thee en koekjes - op donderdag van 9.30u tot 12u om van gedachten te wisselen over het al dan niet uitgelezen boek. 'Tussen de regels' is een vruchtbare samenwerking van het Davidsfonds en Bibliotheek Beersel. Iedereen is van harte welkom. Tot binnenkort!
1-3 Van 3