Ontmoetingen: Nadia Nsayi 'Congo: een schande?'

Deze informatie is niet meer actueel!
Hoe komt het dat Congo één van de rijkste landen is? Wat zijn de uitdagingen voor de Congolese leiders? En welke rol kan Belgie nog spelen in zijn oud-kolonie? Nadia Nsayi is beleidsmedewerker Congo bij de vredesbeweging Pax Christi Vlaanderen en de ontwikkelingsorganisatie Broederlijk Delen. “Ontmoetingen” is een initiatief van Bibliotheek Beersel, Davidsfondsafdelingen Alsemberg, Beersel, ...

Wanneer

  • do 6 februari 20
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €)

Waar

naam
Gemeentelijke bibliotheek Beersel
adres
Brusselsesteenweg 771652 Alsemberg

Info

Hoe komt het dat Congo één van de rijkste landen is? Wat zijn de uitdagingen voor de Congolese leiders? En welke rol kan Belgie nog spelen in zijn oud-kolonie?

Nadia Nsayi is beleidsmedewerker Congo bij de vredesbeweging Pax Christi Vlaanderen en de ontwikkelingsorganisatie Broederlijk Delen.

“Ontmoetingen” is een initiatief van Bibliotheek Beersel, Davidsfondsafdelingen Alsemberg, Beersel, Lot, 11.11.11.-comité , met medewerking van de dienst cultuur Beersel, de Beerselse cultuurraad en met steun van het gemeentebestuur Beersel. Toegangskaarten (8€ + 1 drankje) kunnen vanaf 15/08 gekocht worden in Bib Beersel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten