Ontmoetingen: Machteld De Schrijver 'Eetgewoonten in de tijd van Bruegel in de 16e eeuw'

Deze informatie is niet meer actueel!
Was de tijd van Bruegel een periode van overvloed of was het daarentegen armoede troef? Zijn de bijnamen Boerenbruegel en Boerenkermisschilder terecht? Machteld De Schrijver - kunsthistorica, museumgids en mede oprichter van het Bruegelopenluchtmuseum in Dilbeek - onderzoekt het samen met ons aan de hand van werken van Pieter Bruegel de Oude en teksten van o.a. Erasmus. “Ontmoetingen” is een ...

Wanneer

  • do 21 november 19
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €)

Waar

naam
Gemeentelijke bibliotheek Beersel
adres
Brusselsesteenweg 771652 Alsemberg

Contact

Telefoon
02/359 16 26
e-mail
bibliotheek@beersel.be
website
http://www.bibbeersel.be

Info

Was de tijd van Bruegel een periode van overvloed of was het daarentegen armoede troef? Zijn de bijnamen Boerenbruegel en Boerenkermisschilder terecht?

Machteld De Schrijver - kunsthistorica, museumgids en mede oprichter van het Bruegelopenluchtmuseum in Dilbeek - onderzoekt het samen met ons aan de hand van werken van Pieter Bruegel de Oude en teksten van o.a. Erasmus.

“Ontmoetingen” is een initiatief van Bibliotheek Beersel, Davidsfondsafdelingen Alsemberg, Beersel, Lot, 11.11.11.-comité , met medewerking van de dienst cultuur Beersel, de Beerselse cultuurraad en met steun van het gemeentebestuur Beersel. Toegangskaarten (8€ + 1 drankje) kunnen vanaf 15/08 gekocht worden in Bib Beersel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten