De schrijfwijzen

Schrijf je groentesoep of groentensoep? Wat is het meervoud van coryfee? En raak je nu al het noorden of het Noorden kwijt? Op vrijdag 7 oktober kan iedereen in Vlaanderen zijn of haar spellingskennis testen in een nieuwe editie van de Schrijfwijzen, een taaluitdaging georganiseerd door Creatief Schrijven vzw, de Vlaamse bibliotheken en de krant De Standaard. Géén klassiek dictee vol ...

Wanneer

  • vr 7 oktober 22
    van 20.00 u tot 22.30 u

Prijs

Gratis

Taal

BibliotheekBeersel StartpaginaBibliotheekBeersel Beersel StartpaginaBeersel UiTinMijnRegio vier taaliconen

Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen. Vooral activiteiten, cursussen of workshops met dit taal icoon zijn geschikt voor jou.

Waar

naam
Gemeentelijke bibliotheek Beersel
adres
Brusselsesteenweg 771652 Alsemberg

Contact

Telefoon
02 359 16 26
e-mail
bibliotheek@beersel.be
website
http://www.bibbeersel.be

Info

Schrijf je groentesoep of groentensoep? Wat is het meervoud van coryfee? En raak je nu al het noorden of het Noorden kwijt?

Op vrijdag 7 oktober kan iedereen in Vlaanderen zijn of haar spellingskennis testen in een nieuwe editie van de Schrijfwijzen, een taaluitdaging georganiseerd door Creatief Schrijven vzw, de Vlaamse bibliotheken en de krant De Standaard.
Géén klassiek dictee vol tongbrekers en hersenkrakers, wél een ludiek en laagdrempelig taalspel voor iedereen die van het Nederlands en taalraadsels houdt. Je hoeft dus zeker geen spellingsfanaat zijn om deel te nemen. Reken maar op een mooie prijs en eeuwige roem voor de winnaars en een fijne avond voor iedereen!

Deelname is gratis en kan via www.deschrijfwijzen.be. Vooraf inschrijven is verplicht !
Alle activiteiten