De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden

Deze informatie is niet meer actueel!
Schrijf je chocoladecakeje, chocoladecakje of chocolade-cakeje? Met of zonder streepje? Met of zonder e? Op vrijdagavond 9 oktober verwelkomt Bib Beersel je graag om deel te nemen aan De Schrijfwijzen. Dat is Het Groot Dictee Heruitgevonden, een dictee voor iedereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de ...

Wanneer

  • vr 9 oktober 20
    van 19.30 u tot 22.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Gemeentelijke bibliotheek Beersel
adres
Brusselsesteenweg 771652 Alsemberg

Contact

Telefoon
02 359 16 26
e-mail
bibliotheek@beersel.be
website
http://www.bibbeersel.be

Info

Schrijf je chocoladecakeje, chocoladecakje of chocolade-cakeje? Met of zonder streepje? Met of zonder e?

Op vrijdagavond 9 oktober verwelkomt Bib Beersel je graag om deel te nemen aan De Schrijfwijzen. Dat is Het Groot Dictee Heruitgevonden, een dictee voor iedereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal.

Het spel start om 20u en dat simultaan in meer dan 75 bibs over heel Vlaanderen. Inschrijven is gratis en kan via www.bibbeersel.be. Om de deelnemers op veilige afstand van elkaar te kunnen plaatsen is het aantal deelnemers dit jaar beperkt tot 10 personen en de inschrijvingen worden afgesloten op het moment dat dit aantal is bereikt.

Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem. De winnaar van elke bibliotheek gaat aan de haal met een exclusief cadeau.

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.

Inschrijven via: https://forms.gle/HmJYDmnNC2Zaw66i7

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden

Categorie

Organisatie